Druvagat

Betydelse och ursprung

Druvagaten upptäcktes i Indonesien och är en mycket sällsynt och värdefull sten. Det som gör den ännu mer speciell är att den bara finns på en plats. Färgerna sträcker sig från mörklila till ljuslila eller lavendel.

Gröna exemplar är sällsynta, men finns bland lila ådror, och tvåfärgade gröna och lila bitar har också hittats. Dessa är bland de mest sällsynta, eftersom de är definitionen av "Druvagat".

För bästa resultat är det viktigt att köpa din kristall från en välrenommerad återförsäljare. Det kan vara svårt att avgöra om en sten är äkta eller falsk så stenar som är smutsiga eller knappt lila färgas ofta och du hittar många av dessa på marknaden.

Egenskaper

Druvagat är en naturlig kristall som resonerar med kronans och tredje ögats chakra. Det hjälper till att aktivera psykiska förmågor, samt ger förståelse för ens inre. Druvgatornas helande kraft är en lugnande sten som kan hjälpa människor med daglig stressavlastning. Denna sten har använts för att främja avkoppling, lugn och frid i århundraden. Det kan användas för att motverka de negativa effekterna av för mycket stress.

Om du ofta hemsöks av drömmar rekommenderar vi att du placerar den här stenen bredvid din säng. Om du gör detta kommer ädelstenens energier att kunna fungera medan du sover och dina drömmar kommer att bli mer kontrollerbara. Bilderna i dina drömmar blir också tydligare. Du kommer att stärka din hjärna och bättre förstå bilderna du ser i den verkliga världen. Druvagat hjälper mental klarhet och starka bilder, och kan hjälpa dig att ansluta till dina drömmar.

Att meditera med druvagat upprepade gånger kommer att hjälpa dig att få kontakt med ditt högre jag, den mest rena och kärleksfulla formen av vem vi är. Att göra detta kommer att hjälpa dig att leva varje dag med en högre frekvens, vilket sedan kommer att göra det lättare för dig att växla mellan världar.

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde