Hematoid kvarts Golden Healer

Egenskaper, ursprung och betydelse

Hematoida kvartskristaller är en typ av kristall som har inneslutningar som ser ut som blodkroppar. Dessa inneslutningar är vanligtvis sammansatta av järn, mangan och titan. Den finns över hela världen men det är vanligast i Brasilien, Afrika, Kina, Indien och Madagaskar.

Sortering och filtrering
Sortera efter
Välj sortering
Högsta pris
Utvalt pris:
SEK
SEK SEK
I lager
Erbjudande
Varumärke/Märke
Välj märken
Kategori
Välj kategorier

Golden Healer

Namnet hematoid kommer från grekiskan som betyder "blodig". Detta namn gavs för att hematoid kvarts ofta har en röd eller rosa färg. De används ofta i helande ritualer och ceremonier. Stenen är särskilt användbart för dem som kämpar med ADD och ADHD samt de som kan finna sig själva kämpa för att hålla deadlines.

Stenen kan balansera och jorda dig när du känner dig utspridda så att du lättare kan slutföra uppgifter. Det kan också hjälpa till att lindra oro och panik, eller ge tröst närhelst vi behöver det.

Hematoid kvarts är kända för att ha följande egenskaper:
- Skydd mot negativa energier
- Att läka tidigare känslomässiga trauman
- Hjälpa till med andlig utveckling

Dessa stenar finns ofta i form av geoder, som är ihåliga stenar med kristaller på insidan. Geoder bildas när en magmatisk bergart som granit eller diorit svalnar och kristalliseras under jorden. Utsidan förblir porös medan insidan formas i många olika former, inklusive sfärisk, kubisk eller pyramidformad. Förutom att användas som en sten för metafysiska ändamål, kan den också poleras och skäras till smycken såsom halsband eller ringar.

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde