hälsa, välbefinnande, kristaller

9 kristaller för att förbättra din hälsa och ditt välbefinnande

Innehållsförteckning

För att hålla kropp, sinne och själ i balans kan man använda sig av de helande krafterna hos kristaller. Kristaller kan stämma av med våra chakran, jordens flöde och andliga vibrationer som kommer från Moder Jord och högre andliga platser. Den här guiden presenterar några kristaller som du kan vända dig till för att öka din personliga hälsa och ditt välbefinnande.

För fysisk lycka

Blodsten

Blodsten handlar om cirkulationskraften. Om du känner ett behov av att få igång blodet så kommer denna kristall att ge en ström av helande till dina celler och vävnader och se till att allt pumpar på topp.

Granat

Öka din ämnesomsättning och gör dig redo för en kärleksrusning för din libido när du glider in i den lysande elden från den härliga granaten. Den här rödfärgade stenen är hjälper när det gäller att avgifta, rena och regenerera.

För mental klarhet

Citrin

Se alltid på livets ljusa sida med den soliga Citrinstenen. Ett varmt humör och förmågan att bjuda in dig att skaka av dig skuggorna från ditt sinne och välkomna en touch av klarhet sammanfattar den här stenen.

Labradorit

Labradorit ser ut som en djupt skuren stjärna som fallit från kosmos och är älskad för sin förmåga att öppna alla dina chakran, rena rörig energi och lugna ett sinne som har fastnat i alltför många vilda tankar. Förutom att vara ett tonikum för mental klarhet kan labradorit också hjälpa till att läka andningsproblem.

För ett oroligt hjärta

Akvamarin

Kanske är det alla dessa havets fräscha stämningar, men akvamarin lyckas alltid bryta vår ångest och låta dessa bekymmer sköljas bort med tidvattnet. Det är en sten som för medkänsla och förståelse, så kasta dig rakt in i den för att få ett mjukare perspektiv.

Lapis Lazuli

Den vackra Lapis Lazuli må vara älskad av drottningar och gudar från förr i tiden, men även i vår moderna värld håller den sig välbehållen. Den är känd som en djupt meditativ sten och en enda blick på Lapis kommer att skaka loss dig från din ångest. Den är också känd för att lindra sömnlöshet och rensa sinnet från migrän.

För högre immunitet

Bärnsten

Amber är populärt att använda för att lindra smärtan hos bebisar när de får tänder, och har sedan länge återuppbyggande egenskaper för att sänka feber och läka smärta. Detta frodiga brännorange elixir är en enkel sten att få tag på och har stor styrka när det gäller att absorbera smärta. Den ljusa lysande energin är inte överväldigande, vilket gör den populär för dem som längtar efter god hälsa.

Karneol

Karneolians gyllene glöd fungerar som en injektion av C-vitamin och påminner om alla dina favoritcitrusfrukter, vilket gör den till en kämpe när det gäller att hjälpa till att avvärja förkylning och influensa. En renare av organ och virala toxiner, och en vitalisator av ditt immunförsvar – säg ja till den livfulla stabiliserande och stimulerande stenen.

Den allsidiga alkemisten

Klar kvarts

Benämnd som en av de allra bästa stenarna för djup läkning är kalr kvarts renande ljus och svala beröring känd för sin förmåga att jaga ut gifter, rensa organ och se till att ditt immunförsvar arbetar på högvarv. Klar kvarts förstärker också positiv energi och intention, skyddar mot negativitet och håller dig ansluten till ditt högre jag.

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Brinner du för kristaller och vill hjälpa oss bli bättre?

Relaterat innehåll: