Så väljer du rätt kristaller för din graviditet

3 kristaller för dig som är gravid

Innehållsförteckning

Kristaller kan användas på många olika sätt under graviditeten. Du kan till exempel bära en kristall på kroppen för att främja ett hälsosamt energiflöde eller använda den som dekoration i ditt hem.

Ett sätt att bestämma vilken kristall man ska ha på sig under graviditeten är genom att titta på dess färg. Kvarts, ametist, turkos och rosékvarts är alla bra val för gravida kvinnor eftersom de tros ha läkande egenskaper som kan hjälpa till med vanliga besvär som illamående eller illamående på morgonen.

Ännu ett sätt att välja den bästa kristallen för graviditet är att titta på dess form. Vissa kristaller tros ha olika effekter på gravida kvinnor beroende på deras form – som en sfär eller pyramid – medan andra som tumlade stenar kan fungera bättre.

Vilka är några av de bästa sorterna av kristaller för graviditet?

Olika människor har olika uppfattningar om vad som är den bästa typen av kristall att använda när man är gravid. Vissa anser att det ska vara en kristall med en specifik färg och andra menar att det ska vara en viss typ av kristall med en specifik siffra eller bokstav fäst vid den.

1. Röd Kalcit

Den mest populära uppfattningen är att röd kalcit är den bästa varianten av kristaller för graviditet. Den kan hjälpa till med hormonbalansen under graviditeten genom att reglera östrogennivåerna i kroppen. Detta kan hjälpa till att förhindra humörsvängningar, illamående, kräkningar och andra symtom på graviditet. Röd kalcit kan också hjälpa mot illamående på morgonen.

2. Akvamarin

Akvamarin är en ädelsten som ofta används i smycken. Det sägs också ha läkande egenskaper. Det kan användas för att hjälpa mot stress, depression och ångest. Det kan också användas för att hjälpa till med olika fysiska åkommor som artrit, astma, bronkit och hjärtsjukdomar. Akvamarin har visat sig vara bra för gravida kvinnor eftersom det hjälper dem att slappna av medan de väntar på att deras bebis ska komma.

3. Ametist

Ametistkristaller används ofta för andlig healing, meditation och för att främja andlig tillväxt. De kan också användas för att främja vilsam sömn. Ametistkristaller är bra för dig som är gravid. De kan hjälpa till att lindra stress och ångest, vilket är vanligt under graviditeten. Det är också bra för barnet och det minskar risken för missfall och för tidigt födda.

Hur påverkar kristaller en växande babys hälsa och tillväxt?

Kristaller används i många kulturer för att förbättra andlighet och mental klarhet. När det kommer till graviditet kan kristaller hjälpa barnet att växa och utvecklas på en fysisk och andlig nivå. Kristaller kan också användas för att hjälpa till med förlossning, postnatal depression och andra hälsoproblem som kan uppstå under graviditeten.

  • Kristaller kan användas på en mängd olika sätt för gravida kvinnor:
  • Bär kristallen runt halsen eller bär den med dig
  • Placera kristaller under sängen eller inuti ditt örngott
  • Sätt kristaller på magen
  • Skapa ett örtbad genom att lägga till kristaller i ett badkar fyllt med varmt vatten
Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Brinner du för kristaller och vill hjälpa oss bli bättre?

Relaterat innehåll: