Om kunden meddelar H + M Krystal IvS att kunden har ångrat köpet inom 14 dagar efter leverans, återbetalar H + M Krystal I/S det mottagna beloppet när returpaketet har mottagits. Vänligen kontakta oss om en retur önskas.

Varor som returneras ofrankerade eller mot efternamn kommer att avvisas. Köparen bär risken för returförsändelsen, så vi rekommenderar att du använder ett postföretag som använder track & trace. Du bör skicka varorna säkert förpackade och skriv tydligt att du vill utnyttja ångerrätten och att du därför vill få tillbaka priset på varorna.

Om kunden vägrar att ta emot paketet eller helt enkelt inte hämtar det på paketcentralen betraktas detta INTE som en giltig ångerrätt. Alla varor måste returneras av köparen på "normalt" sätt. Om vi skulle få extra kostnader för returporto eller liknande kommer kunden att faktureras för detta. Dessa returregler gäller alla varor som säljs som distansförsäljning till privatpersoner - det gäller inte varor som säljs till företag/organisationer, där det inte finns någon returrätt.

Att inte hämta de beställda varorna på postkontoret/paketbutiken eller liknande betraktas INTE som avbeställning/återkallelse. När varorna har legat mer än 5 dagar på lagret eller liknande utan att hämtas ut börjar ångerrätten att gälla. Om paketet inte hämtas och H + M Krystal I/S debiteras returkostnader av transportören har H + M Krystal I/S rätt att fakturera kunden detta belopp som en administrationsavgift.

Ångerrätt för en del av köpet

Om du har köpt flera varor från H + M Krystal I/S i samma beställning har du naturligtvis möjlighet att returnera en eller flera varor. Vi kommer dock att hålla inne återbetalningen tills vi har mottagit den eller de returnerade artiklarna.

Observera att du inte får tillbaka fraktkostnaderna om du ångrar en del av ditt köp.

Varorna måste returneras i samma skick som när du fick dem. Det belopp du kan få tillbaka beror på varornas kommersiella värde, och i vissa fall kan detta innebära att du endast kan få tillbaka fraktkostnaderna. Om du ångrar ditt köp genom att underlåta att hämta ditt paket på en paketcentral kommer 30 att dras av från det återbetalade beloppet för att täcka returportot från paketcentralen till oss.

Returer

När du har meddelat oss att du vill ångra ditt köp har du 14 dagar på dig att returnera varorna till oss. Du måste betala för paketet som ska returneras och du är ansvarig om det uppstår skador under transporten.

 

ADRESS FÖR RETURNERING

H + M Krystal I/S

Østerbrogade 88

2100 Köpenhamn Ø

 

När ångerrätten utövas måste du betala portot för att returnera varorna.

Du kommer att få ett e-postmeddelande när vi har tagit emot dina varor tillbaka. Detta kommer att innehålla en bekräftelse på mottagandet och information om den fortsatta processen.

 

Vi tar endast emot paket som skickas direkt till adressen.

Vi kommer att återbetala alla betalningar som vi har fått från dig, inklusive leveranskostnader (men inga ytterligare leveranskostnader kommer att tillämpas om du har valt en annan leveransmetod än den billigaste standardleveransmetoden som vi erbjuder) inom 14 dagar från den dag då vi tar emot ditt meddelande om uppsägning.

 

Vi kommer att återbetala pengarna med samma betalningsmedel som du använde för att göra köpet, om vi inte har kommit överens om något annat.

 

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde