Billigst på PriceRunner
>
>
>

Kristallset för stjärntecknet Vattumannen

SEK 99,00
  • 3 magiska kristaller som hjälper vattumannen
  • Innehåller chevron ametist, falköga och rosenkvarts.
  • Vackert presentpaket med liten väska och förklaring för varje sten.
Leverans: 7 till 10 dagar.
Produkten är slutsåld

Ska vi skicka ett e-postmeddelande när den finns i lager igen?

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Alla kristaller har en koppling till ett eller flera stjärntecken eftersom kristallens egenskaper harmonierar med varje stjärntecken. Vi har därför satt ihop en kristalluppsättning med tre noggrant utvalda kristaller som passar bra ihop med Vattumannens särskilda egenskaper, styrkor och svagheter.

De 3 kristallerna i setet är alla polerade och i storleken 1,5 - 3 cm. Setet levereras med en liten dekorativ förvaringsväska och en kort beskrivning av varje sten och varför den kan hjälpa Aquarius.

Vår kristalluppsättning för vattumannen innehåller följande 3 vackra kristaller:

1 st Ametist

Hjälper vattumannen att komma i kontakt med sin starka intuition och hålla fokus på de många mål som vattumannen ofta sätter upp för sig själv.

1 st Falköga

Det mystiska falkögat är andlighetens kristall som hjälper Vattumannen att hitta huvud och svans i sina många spännande tankar och projekt. Falkens öga kan också användas för clairvoyans och för att ge insikt, vilket vattenmannen vanligtvis uppskattar.

1 st Rosenkvarts

Alla behöver kärlek - även vattenmannen. Med rosakvarts skapas kärleksfulla stämningar, och eftersom vattumannen älskar att vara runt andra människor är detta definitivt bra.

Alla stenar och kristaller är naturliga, och kristallerna på bilden är inte exakt samma som de du får. De liknar varandra, men det finns skillnader i storlek och form, vilket gör dina kristaller unika.  

Populära produkter

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde