Billigst på PriceRunner
>
>
>

Kristallset för stjärntecknet Vågen

SEK 99,00
  • 3 magiska kristaller som hjälper vågen
  • Innehåller röd jaspis, rosenkvarts och turmalin.
  • Vackert presentpaket med liten väska och förklaring för varje sten.
Leverans: 7 till 10 dagar.
Produkten är slutsåld

Ska vi skicka ett e-postmeddelande när den finns i lager igen?

Vågen (23 september - 22 oktober)

Alla kristaller har en koppling till ett eller flera stjärntecken eftersom kristallens egenskaper harmonierar med varje stjärntecken. Vi har därför satt ihop en kristalluppsättning med tre noggrant utvalda kristaller som passar bra ihop med teckenets egenskaper, styrkor och svagheter.

De 3 kristallerna i setet är alla polerade och i storleken 1,5 - 3 cm. Setet levereras med en liten dekorativ förvaringsväska och en kort beskrivning av varje sten och varför den kan hjälpa vågen.

Vår kristalluppsättning för vågen innehåller följande 3 vackra kristaller:

1 st Röd jaspis

Vågen älskar nya projekt och initiativ, och det är här som röd jaspis kan hjälpa till. Stenen ger stabilitet, lugn och jordförbindelse och gör det möjligt för ägaren att se nya möjligheter och nya vägar att gå.

1 st Rosenkvarts

Rosenkvarts är kärlekens sten och skapar en mild och kärleksfull energi som den vårdande vågen älskar. 

1 st Turmalin

Den sista stenen i kollektionen är den mystiska turmalinkristallen, som främjar önskan om förvandling och ger energi för att övervinna även de största utmaningarna. Turmalin ger självförtroende, balans och jordförbindelse.

Alla stenar och kristaller är naturliga, och kristallerna på bilden är inte exakt samma som de du får. De liknar varandra, men det finns skillnader i storlek och form, vilket gör dina kristaller unika.  

Populära produkter

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde