Billigst på PriceRunner
>
>
>

Kristallset för stjärntecknet Tvilling

SEK 99,00
  • 3 magiska kristaller som hjälper Tvillingen
  • Innehåller howlit, ametist och tigeröga
  • Vackert presentpaket med liten väska och förklaring för varje sten.
Leverans: 7 till 10 dagar.
Produkten är slutsåld

Ska vi skicka ett e-postmeddelande när den finns i lager igen?

Tvilling (22 maj - 21 juni)

Alla kristaller har en koppling till ett eller flera stjärntecken, eftersom kristallens egenskaper harmonierar med varje stjärntecken. Vi har därför satt ihop en kristalluppsättning med fem noggrant utvalda kristaller som passar bra ihop med tvillingarnas egenskaper, styrkor och svagheter.

De 3 kristallerna i setet är alla polerade och i storleken 1,5 - 3 cm. Setet levereras med en liten dekorativ förvaringsväska och en kort beskrivning av varje sten och varför den kan hjälpa tvillingen.

Vår kristalluppsättning för TWIN innehåller följande 3 vackra kristaller:

1 st Howlit

Tvillingarna är bra på att anpassa sig, och därför är howlite en bra kristall att ha till hands. Stenen motverkar stress, ger överblick och skapar klarhet.

1 st Ametist

Skyddar och stärker tvillingarnas tro på sin egen förmåga. Hjälper intuitionen och bidrar till klarhet, vilket alltid är bra för den ibland ganska flyktiga tvillingen.

1 st Tigeröga

Hjälper till att balansera tvillingarna och finna inre frid, även när det är mest kaos runt omkring. Tigerögat ger självförtroende och är en riktig problemlösare, vilket tvillingen skulle behöva.

Alla stenar och kristaller är naturliga, och kristallerna på bilden är inte exakt samma som de du får. De liknar varandra, men det finns skillnader i storlek och form, vilket gör dina kristaller unika.  

Populära produkter

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde