Billigst på PriceRunner
>
>
>

Kristallset för stjärntecknet Stenbocken

SEK 99,00
  • 3 magiska kristaller som hjälper Stenbocken
  • Innehåller rökig kvarts, tigeröga och aventurin.
  • Vackert presentpaket med liten väska och förklaring för varje sten.
Leverans: 7 till 10 dagar.
Produkten är slutsåld

Ska vi skicka ett e-postmeddelande när den finns i lager igen?

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Alla kristaller har en koppling till ett eller flera stjärntecken, eftersom kristallens egenskaper harmonierar med varje stjärntecken. Vi har därför satt ihop en kristalluppsättning med tre noggrant utvalda kristaller som passar bra ihop med Skorpionens egenskaper, styrkor och svagheter.

De 3 kristallerna i setet är alla polerade och i storleken 1,5 - 3 cm. Setet levereras med en liten dekorativ förvaringsväska och en kort beskrivning av varje sten och varför den kan hjälpa skorpionen.

Vår kristalluppsättning för stenbocken innehåller följande 3 vackra kristaller:

1 st rökig kvarts

Det är logiskt i ett virrvarr av ofta motstridiga känslor. Rökkvarts kan föra sanningen fram i ljuset och frigöra viktiga energier.

1 st tigeröga

Stenbocken står aldrig stilla och söker ständigt efter utveckling. Därför är det viktigt att ha ett tigeröga i fickan. Det är den ultimata problemlösaren, som ger oss en överblick och hjälper oss att fatta viktiga beslut och omsätta dem i praktiken.

1 st Aventurin

Aventurin är lyckokristallen, och eftersom Stenbocken är företagsam och målinriktad är det trevligt att ha en kristall som kan bana väg för framgång, så att Stenbocken kan uppnå sina många mål.

Alla stenar och kristaller är naturliga, och kristallerna på bilden är inte exakt samma som de du får. De liknar varandra, men det finns skillnader i storlek och form, vilket gör dina kristaller unika.  

Populära produkter

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde