Billigst på PriceRunner
>
>
>

Kristallset för stjärntecknet Skytten

SEK 99,00
  • 3 magiska kristaller som hjälper Skytten
  • Innehåller rökig kvarts, bergkristall och sodalit
  • Vackert presentpaket med liten väska och förklaring för varje sten.
Leverans: 7 till 10 dagar.
Produkten är slutsåld

Ska vi skicka ett e-postmeddelande när den finns i lager igen?

Skytten (23 november - 21 december)

Alla kristaller har en koppling till ett eller flera stjärntecken eftersom kristallens egenskaper harmonierar med varje stjärntecken. Vi har därför satt ihop ett kristallset med tre noggrant utvalda kristaller som passar bra ihop med Skyttens egenskaper, styrkor och svagheter.

De 3 kristallerna i setet är alla polerade och i storleken 1,5 - 3 cm. Setet levereras med en liten dekorativ förvaringsväska och en kort beskrivning av varje sten och varför den kan hjälpa skytten.

Vår kristalluppsättning för skytten innehåller följande 3 vackra kristaller:

1 st rökig kvarts

Om skytten möter motgångar kan det ta hårt på hans självförtroende. Det finns inget behov av det, och det är därför Skytten behöver ha en rökkvarts i fickan. Kristallen tar bort negativa tankar, skyddar och stabiliserar. Det är en positiv sten som hjälper oss att se livets ljusa sida. 

1 st bergskristall

Bergkristallen stärker kreativiteten och är intuitionens kristall, och eftersom Skytten ofta är full av goda idéer är det en sten som säkert kommer att falla på god mark. Bergkristallen stärker koncentrationen och har en harmoniserande effekt.

1 st Sodalit

Sodalit kan hjälpa till att flytta vissa gränser, vilket gör det lättare att agera. Kristallen är också utmärkt för avslappning och stärker koncentrationen.

Alla stenar och kristaller är naturliga, och kristallerna på bilden är inte exakt samma som de du får. De liknar varandra, men det finns skillnader i storlek och form, vilket gör dina kristaller unika.  

Populära produkter

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde