Billigst på PriceRunner
>
>
>

Kristallset för stjärntecknet Oxen

SEK 99,00
  • 3 magiska kristaller som hjälper tjuren
  • Innehåller rosenkvarts, tigeröga och bergkristall
  • Vackert presentpaket med liten väska och förklaring för varje sten.
Leverans: 7 till 10 dagar.
Produkten är slutsåld

Ska vi skicka ett e-postmeddelande när den finns i lager igen?

Oxen (20 april - 21 maj)

Alla kristaller har en koppling till ett eller flera stjärntecken, eftersom kristallens egenskaper harmonierar med varje stjärntecken. Vi har därför satt ihop en kristalluppsättning med 5 noggrant utvalda kristaller som passar bra ihop med Taurus egenskaper, styrkor och svagheter.

De 3 kristallerna i setet är alla polerade och i storleken 1,5 - 3 cm. Setet levereras med en liten dekorativ förvaringsväska och en kort beskrivning av varje sten och varför den kan hjälpa tjuren.

Vår kristalluppsättning för oxen innehåller följande 3 vackra kristaller:

1 st Rosenkvarts

Balanserar tjurens ibland våldsamma temperament och skapar istället en mild och kärleksfull energi.

1 st Tigeröga

Hjälper till att balansera tjuren och finna inre frid, även när det råder kaos runt omkring. Tigerögat ger självförtroende och är en riktig problemlösare, vilket tjuren ofta behöver.

1 st Bergskristall

Den sista stenen i samlingen är en klar bergkristall. Det kan hjälpa tjuren att tänka klart, och kanske kan det till och med hjälpa tjuren att visa lite mer flexibilitet i situationer där det definitivt kan vara en fördel!

Alla stenar och kristaller är naturliga, och kristallerna på bilden är inte exakt samma som de du får. De liknar varandra, men det finns skillnader i storlek och form, vilket gör dina kristaller unika.  

Populära produkter

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde