Billigst på PriceRunner
>
>
>

Kristallset för stjärntecknet Lejonet

SEK 99,00
  • 3 magiska kristaller som hjälper lejonet
  • Innehåller rosenkvarts, chevron ametist och tigeröga.
  • Vackert presentpaket med liten väska och förklaring för varje sten.
Leverans: 7 till 10 dagar.
Produkten är slutsåld

Ska vi skicka ett e-postmeddelande när den finns i lager igen?

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Alla kristaller har en koppling till ett eller flera stjärntecken eftersom kristallens egenskaper harmonierar med varje stjärntecken. Vi har därför satt ihop en kristalluppsättning med tre noggrant utvalda kristaller som passar bra ihop med lejonets egenskaper, styrkor och svagheter.

De 3 kristallerna i setet är alla polerade och i storleken 1,5 - 3 cm. Setet levereras med en liten dekorativ förvaringsväska och en kort beskrivning av varje sten och varför den kan hjälpa lejonet.

Vår kristalluppsättning för LION innehåller följande 3 vackra kristaller:

1 st rosenkvarts

Lejonet brölar högt och går fram i världen, men även om det kan verka våldsamt vill det bara bli älskat som alla andra. Så naturligtvis behöver lejonet en rosakvarts, som är den ultimata kärleksmagneten.

1 st tigeröga

Hjälper till att få lejonet i balans och finna inre frid, även när det råder kaos runt omkring. Tigerögat ger självförtroende och är en riktig problemlösare, vilket lejonet ofta behöver.

1 st ametist

Den sista stenen i kollektionen är den vackra chevron-ametist. Det kan hjälpa lejonet att tänka klart, och kanske kan det till och med hjälpa lejonet att visa lite mer flexibilitet i situationer där det definitivt kan vara en fördel!

Alla stenar och kristaller är naturliga, och kristallerna på bilden är inte exakt samma som de du får. De liknar varandra, men det finns skillnader i storlek och form, vilket gör dina kristaller unika.  

Populära produkter

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde