Billigst på PriceRunner
>
>
>

Kristallset för stjärntecknet Kräftan

SEK 99,00
  • 3 magiska kristaller som hjälper kräftan
  • Innehåller rosenkvarts, bergkristall och howlit
  • Vackert presentpaket med liten väska och förklaring för varje sten
Leverans: 7 till 10 dagar.
Produkten är slutsåld

Ska vi skicka ett e-postmeddelande när den finns i lager igen?

Kräftan (22 juni - 22 juli)

Alla kristaller har en koppling till ett eller flera stjärntecken eftersom kristallens egenskaper harmonierar med varje stjärntecken. Vi har därför satt ihop en kristalluppsättning med tre noggrant utvalda kristaller som passar bra ihop med tvillingarnas egenskaper, styrkor och svagheter.

De 3 kristallerna i setet är alla polerade och i storleken 1,5 - 3 cm. Setet levereras med en liten dekorativ förvaringsväska och en kort beskrivning av varje sten och varför den kan hjälpa tvillingen.

Vår kristalluppsättning för CANCER innehåller följande 3 vackra kristaller:

1 st Rosenkvarts

Den vackra rosenkvartsen sprider kärlek och goda vibbar och är livets salt för den alltid lugnande och känsliga kräftan.

1 st Bergskristall

Balanserar energin och hjälper till att skapa en mild och kärleksfull stämning. Bergskristallen stärker intuitionen och sprider glädje och harmoni, vilket kräftan älskar.

1 st Howlit

Kräftan är känslig och kan ha svårt att sätta sina egna gränser och uppnå sina egna mål. Lyckligtvis kan Howlite-kristallen hjälpa till med detta. Stenen motverkar stress, ger en överblick och ger en känsla av handlingskraft, så den är verkligen bra för en cancer i fickan.

Alla stenar och kristaller är naturliga, och kristallerna på bilden är inte exakt samma som de du får. De liknar varandra, men det finns skillnader i storlek och form, vilket gör dina kristaller unika.  

Populära produkter

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde