Billigst på PriceRunner
>
>
>

Kristallset för stjärntecknet Jungfru

SEK 99,00
  • 3 magiske krystaller der hjælper jomfruen
  • Indeholder amazonit, rosakvarts, rød jaspis, karneol og agat
  • Smukt gavesæt med lille pose og forklaring til hver sten
Leverans: 7 till 10 dagar.
Produkten är slutsåld

Ska vi skicka ett e-postmeddelande när den finns i lager igen?

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Alla kristaller har en koppling till ett eller flera stjärntecken eftersom kristallens egenskaper harmonierar med varje stjärntecken. Vi har därför satt ihop en kristalluppsättning med fem noggrant utvalda kristaller som passar bra ihop med Jungfruns egenskaper, styrkor och svagheter.

De 3 kristallerna i setet är alla polerade och i storleken 1,5 - 3 cm. Setet levereras med en liten dekorativ förvaringsväska och en kort beskrivning av varje sten och varför den kan hjälpa Jungfrun.

Vår kristalluppsättning för Jungfrun innehåller följande 3 vackra kristaller:

1 st ametist

Jungfrun är kunnig och klok, men har också en tendens att vara besserwisser. Hjälper till att hålla fokus och uppnå de många mål som Jungfrun gillar att sätta upp för sig själv.

1 st Aventurin

Jungfrun är arbetsam och flitig. Den gröna aventurinen hjälper dig att lyckas på jobbet eller i tentor. Det är en kristall som ger tur!

1 st bergskristall

Hjälper Jungfrun att hålla fötterna stadigt på jorden och ger det lugn, den harmoni och den stabilitet som Jungfrun behöver.

Alla stenar och kristaller är naturliga, och kristallerna på bilden är inte exakt samma som de du får. De liknar varandra, men det finns skillnader i storlek och form, vilket gör dina kristaller unika.  

Populära produkter

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde