Billigst på PriceRunner
>
>
>

Kristallset för stjärntecknet fisken

SEK 99,00
  • 3 magiska kristaller som hjälper fisken
  • Innehåller fluorit, bergkristall Sodalit
  • Vackert presentpaket med liten väska och förklaring för varje sten.
Leverans: 7 till 10 dagar.
Produkten är slutsåld

Ska vi skicka ett e-postmeddelande när den finns i lager igen?

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Alla kristaller har en koppling till ett eller flera stjärntecken eftersom kristallens egenskaper harmonierar med varje stjärntecken. Vi har därför satt ihop en kristalluppsättning med tre noggrant utvalda kristaller som passar bra ihop med fiskens egenskaper, styrkor och svagheter.

De 3 kristallerna i setet är alla polerade och i storleken 1,5 - 3 cm. Setet levereras med en liten dekorativ förvaringsväska och en kort beskrivning av varje sten och varför den kan hjälpa fisken.

Vår kristalluppsättning för FISH innehåller följande 5 vackra kristaller:

1 fluorit

Hjälper fisken att komma i kontakt med sin starka intuition och kreativitet och därmed lättare uppnå de många mål som fisken sätter upp för sig själv.

1 bergskristall

Den klara bergskristallen hjälper Fiskarna att tänka klart och hitta den inre frid som detta stjärntecken älskar så mycket.

1 bit Sodalit

Sodalit kan hjälpa till att flytta vissa gränser, vilket gör det lättare att agera. Kristallen är också utmärkt för avslappning och stärker koncentrationen.

Alla stenar och kristaller är naturliga, och kristallerna på bilden är inte exakt samma som de du får. De liknar varandra, men det finns skillnader i storlek och form, vilket gör dina kristaller unika.  

Populära produkter

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde