VILLKOR

När du handlar på kristaller.se handlar du med H + M Krystal I/S, som också driver webbutiken krystal.dk i Danmark, och godkänner våra villkor, som du kan läsa nedan.

 

FRAKT

Fraktkostnad XX kr,- med leverans till hemadress via Postnord (max 2 kg) och/eller XX kr för leverans till postombud.

Vi erbjuder fri frakt vid beställningar över 699 kr.

 

Alla beställningar levereras med Post Nord.

 

RETURNERING AV VAROR

När du handlar på kristaller.se har du alltid 14 dagars full ångerrätt enligt svensk lag. Observera dock att varan måste returneras i samma skick som du fick den. Observera också att du själv måste betala returfrakten. Om du returnerar delar av en beställning som utlöste fri frakt och det totala beloppet då understiger gränsen för fri frakt, kommer frakten att dras av från beloppet för den eller de returnerade artiklarna. Vi kan endast återbetala dina pengar när vi har mottagit varan och kontrollerat att den är i gott skick.

 

När du returnerar varan måste den skickas till följande adress:

H + M Krystal I/S

Østerbrogade 88

2100 Köpenhamn Ø#mce_temp_url#

Danmark

 

Du måste bifoga en lapp där du anger om du vill ha pengarna tillbaka eller byta till en annan vara. Ange även ditt ordernummer och om möjligt ett telefonnummer eller en e-postadress där vi kan kontakta dig om det bliver nödvändigt. Du kan kontakta oss skriftligen på hej@kristaller.se

 

Rätt att klaga

Vi har en garantiperiod på 24 månader. Detta gäller även för begagnade och inköpta varor. OBS: Rätten att klaga kan begränsas eller upphävas, till exempel på grund av produktens utgångsdatum eller om produkten är specialtillverkad.

 

LEVERANS

Om inget annat anges på den enskilda artikeln är det normalt en leveranstid på 3-5 dagar.

 

BETALNING

Alla priser som anges på webbplatsen är i SEK och inkluderar moms.

Betalning kan ske med Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron och American Express samt MobilePay. Betalningen sker över en krypterad server via tredjepartsbetalningsgateway och är lika säker som att använda sitt kreditkort i snabbköpet. Alla priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25 % moms.

 

Vi accepterar betalning med Anyday.

Beloppet debiteras ditt kort först när varan skickas.

När du väljer att betala med Anyday dras den första betalningen när varan skickas. Därefter betalar du din månatliga delbetalning den sista arbetsdagen i den kommande månaden och tre månader framåt.

Inga avgifter eller räntor kommer att läggas på ditt köp, förutsatt att du betalar i tid. Om du returnerar ditt köp upphör avtalet med Anyday automatiskt.

 

Integritetspolicy

Se vår integritetspolicy här

 

 

JURISDIKTION OCH LAG

Alla tvister mellan köparen och H + M Krystal I/S - inklusive tolkning av H + M Krystal I/S handelsvillkor - ska avgöras av Sjö- och handelsdomstolen i Köpenhamn enligt dansk lag med danska som giltigt språk.

 

 

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde